5Feet Networks Oy

5Feet Networks Oy on vuonna 2019 perustettu yritysverkkojen tietoliikenteeseen ja sen tietoturvan konsultointiin keskittynyt yritys. Olemme riippumaton verkkoasiantuntijayritys, jonka tavoitteena on auttaa Suomalaisia yrityksiä hyödyntämään turvallisesti moderneja pilvi- ja verkkopalveluita.

Uudet yritysverkkoteknologiat kuten SD-WAN, SDN, WiFi6, 5G, IoT, Zero Trust Network sekä yritysten sovelluspalveluiden yhä laajempi siirtyminen Internet pilvialustojen päälle (AWS, Azure, Google, Salesforce) tarjoavat poikkeuksellisen mahdollisuuden parantaa yritysten ketteryyttä. 5Feet Networks  Oy tarjoaa tähän kokonaisuuteen osaamista, näkemystä ja uusia ajatuksia.

Suunnittelemme, keskustelemme, luennoimme, mutta olemme myös valmiit käärimään hihat ja selvittämään vaikeitakin vikatilanteita tarvittaessa verkkoanalysaattoreiden avulla.  Mottomme on, menemme “viisi jalkaa” muita syvemmälle, haemme ongelmaan ratkaisun ja esitämme sen selkeästi.

Toimimme virallisena maahantuojana, jälleenmyyjänä ja kumppanina seuraaville valmistajille:

  • Global market leader for network automation

  • Leader in Network Emulation and Testing

  • Develops a wide range of state-of-the-art and user-friendly network monitoring solutions. High-density network TAPs, portable packet capture devices, Network Packet Brokers and traffic analyzers.

 

 

Yhteystiedot

Yhteyshenkilöt (Perustaja, TJ)

Hannu Rokka

hannu.rokka@5feetnetworks.com
+358 41 456 3841
Helsinki, Finland