5Feet Networks Oy

5Feet Networks Oy on vuonna 2019 perustettu verkkoautomaatioon (IP, SDN, SD-WAN, Cloud) ja verkon strategiseen suunnitteluun keskittynyt yritys. Olemme riippumaton asiantuntijayritys, jonka tavoitteena on auttaa Suomalaisia yrityksiä parantamaan hybrid-verkkojen hallintaa ja tietoturvaa.

Uudet yritysverkkoteknologiat kuten SD-WAN, SDN, WiFi6, 5G, MPLS, IoT, Cloud-network, Zero Trust Network (ZTN) sekä yritysten sovelluspalveluiden yhä laajempi siirtyminen Internet pilvialustojen päälle (AWS, Azure, Google, Salesforce) tarjoavat poikkeuksellisen mahdollisuuden parantaa yritysten ketteryyttä.  Kokonaisuuden hyvä ja kustannustehokas palveluiden hallinta edellyttää siirtymistä manuaalisesta prosessista automaatioon. 5Feet Networks  Oy tarjoaa verkon operointiin, dokumentointiin sekä E2E valvontaan uusia ajatuksia, teknologioita ja asiantuntijapalveluita.

Suunnittelemme, keskustelemme, luennoimme, mutta olemme myös valmiit käärimään hihat ja selvittämään vaikeitakin vikatilanteita tarvittaessa verkkoanalysaattoreiden avulla.  Mottomme on, menemme “viisi jalkaa” muita syvemmälle, haemme ongelmaan ratkaisun ja esitämme sen selkeästi.

Olemme erikoistuneet verkkojen (IP, SDN, SD-WAN, Data Center ja Cloud) automaattiseen inventointiin, dokumentointiin ja verkon automaation modernisointiin sekä SASE (Secure Access Service Edge) konseptin suunnitteluun ja toteutukseen.

Toimimme virallisena maahantuojana, jälleenmyyjänä ja kumppanina seuraaville valmistajille

  • Global market leader for network automation
  • Dynamic IP, SDN &SD-WAN, Data Center and Cloud network documentation

  • A leader in Network Emulation and Testing

 

  • Develops a wide range of state-of-the-art and user-friendly network monitoring solutions. High-density network TAPs, portable packet capture devices, Network Packet Brokers, and traffic analyzers.

 

 

Yhteystiedot

Yhteyshenkilöt (Perustaja, TJ)

Hannu Rokka

hannu.rokka@5feetnetworks.com
+358 41 456 3841
Helsinki, Finland