5Feet Networks Oy

5Feet Networks Oy on vuonna 2019 perustettu yritysverkon strategiseen suunnitteluun ja verkkoautomaatioon  keskittynyt yritys. Olemme riippumaton asiantuntijayritys, jonka tavoitteena on auttaa Suomalaisia yrityksiä parantamaan hybrid-verkkojen hallintaa, tietoturvaa ja kustannustehokkuutta.

Uudet yritysverkkoteknologiat kuten SASE, SD-WAN, Wi-Fi6E, 5G, IoT Edge Computing, Cloud Networks, Zero Trust Network (ZTN) sekä yritysten sovelluspalveluiden yhä laajempi siirtyminen Internet pilvialustojen päälle tarjoavat poikkeuksellisen mahdollisuuden parantaa yritysten ketteryyttä. Luomme selkeän tiekartan (roadmap) ja autamme siirtymisessä.

Suunnittelemme, keskustelemme, luennoimme, mutta olemme myös valmiit käärimään hihat ja selvittämään vaikeitakin vikatilanteita tarvittaessa verkkoanalysaattoreiden avulla.  Mottomme on, menemme “viisi jalkaa” muita syvemmälle, haemme ongelmaan ratkaisun ja esitämme sen selkeästi.

Olemme erikoistuneet verkkojen (IP, SDN, SD-WAN, Data Center ja Cloud) automaattiseen inventointiin, dokumentointiin ja verkon automaation modernisointiin sekä SASE (Secure Access Service Edge) konseptien vertailuun ja suunnitteluun.

Toimimme virallisena maahantuojana, jälleenmyyjänä ja kumppanina seuraaville erikoisjärjestelmille.

 

  • Global market leader for network automation
  • IP, SDN &SD-WAN, Data Center and Cloud network documentation (auto)

  • A leader in WAN Network Emulation and Testing
  • Emulate network bandwidth, jitter, latency, QoS, packet loss

 

  • Develops a wide range of state-of-the-art and user-friendly network monitoring solutions. High-density network TAPs, portable packet capture devices, Network Packet Brokers, and traffic analyzers.

 

 

Yhteystiedot