Domain, DNS ja TLS automaatio suuryrityksille

Digitaalisten palveluiden kasvaessa domain (brändi), TLS/SSL ja DNS-nimipalvelun prosessi tulee automatisoida. Perinteinen Excel-listaan perustuva ylläpito on hidas, virhealtis ja kallis prosessi. DNS automaation avulla yritys modernisoi Domain rekisteröinti, DNS nimipalvelu ja sertifikaattien hallinnan.

  • Selkeä näkymä ja roolit tiimeille (Kehitys, Brändi, Laki, IT, Tietoturva, Audit)
  • Domain-rekisteröinti luo automaattisesti nimipalvelun tietueineen (kaikki .TLD tuettu)
  • Nimipalvelut luodaan hajautettuun Cloudflare tms. pilviarkitehturiin (DDoS suojaus)
  • Palvelu auditoi säännöllisesti DNS-tietueiden parametrit (DNS & Domain tietoturva ja laatu)
  • Nimipalveluille luodaan Secondary nimipalvelu (suositeltava optio)
  • Nimipalveluille luodaan DNSsec-palvelu (suositeltava optio)
  • TLS sertifikaattien keskitetty elinkaarihallinta

DNSsec auttaa puolustautumaan DNS tietoturvauhkilta kuten Man-In-The-Middle (MITM) ja DNS Hijack. Vaikka DNSsec on erittäin tehokas, monet organisaatiot eivät ole ottaneet käyttöön DNSsec, koska sen käyttöönotto ja hallinta on haastavaa manuaalisella prosessilla. Automaation avulla DNSsec saadaan käyttöön helposti ja sen ylläpito on automatisoitu. DNSsec on vakuutus asiakkaallesi, että hän on oikealla verkkosivulla. HTTP/S ja SSL eivät yksin riitä varmistamaan luottamusta verkkopalveluun.

DNS automaatio konsolidoi hajautuneen domain rekisteröiti ja DNS-nimipalvelun hallinnan eliminoiden vanhanaikaisen Excel-listaan perustuvan manuaalisen ylläpidon. Selkeä näkymä kaikille sidosryhmille domain, sertifikaatti ja nimipalvelun kokonaisuudesta parantaa digitaalisten palveluiden kehitystä ja toiminnan laatua asiakkaille. Digitaalisen palvelun elinkaaren päättyessä automaatio poistaa nimipalvelut tietueineen oikein ja/tai määrittää uudelleenohjauksen.

Sertifikaattien hallinnan automaatio määrittää oikeat varmennetyypit verkkotunnuksesi päätepisteille automaattisesti. Palvelun avulla hallinnoit kaikki TLS/SSL-sertifikaatteihin liittyvät tehtävät turvallisesti. Oikealla TLS-sertifikaatin valinnalla voidaan sivuston latauksen siirtoviivettä (latenssi) pienentää jopa 50%.

Palvelu tuotetaan SaaS pilvipalveluna ja palvelun käyttöönottoon liittyvä konsultointi varmistaa onnistumisen. Projekti voidaan myös aloittaa analysoimalla nykytilanne.

Ota yhteyttä ja kysy lisää – Konsolidointi ja automaatio maksaa itsensä aina takaisin parantaen samalla tietoturvaa.